menu
0

LR54 batterijen

Aantal weergegeven
Sorteren op

Camelion AG10 - LR1130 10x

€ 5,95
Direct leverbaar Alkaline  / 1,5 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 5,95
2 € 4,95
5 € 3,95

Ansmann Knoopcellentester

€ 11,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 11,95
2 € 10,95

De LR54 batterij is ook te koop bij het Batterijenhuis

De LR54 batterij wordt in veel apparaten gebruikt, van weegschaal tot autosleutels en van rekenmachines tot speelgoed. Batterijen zijn ideaal zolang ze spanning blijven geven. Op het moment dat de batterij niet meer voldoende energie kan geven, zal het apparaat niet meer goed functioneren. In het begin hapert het apparaat wellicht, maar al snel zal het niet meer op gang komen. Voor dit soort momenten heeft het Batterijenhuis niet alleen een uitstekende voorraad, wij voorzien u ook nog eens van een snelle levering én fijne staffelkortingen voor alle batterijen!

De LR54 batterij

Zoals alle batterijen meerdere namen hebben, heeft de batterij LR54 ook verschillende namen. Deze knoopcel batterij wordt LR1130 genoemdt en ook de AG10 batterij is een vaak gebruikte naam voor de LR54 batterij. Elk merk heeft zijn eigen benaming voor een type batterij, zo heeft de Camelion de AG10 in zijn collectie. Om verwarring te voorkomen hebben wij alle namen voor de LR54 batterij hieronder genoemd. Dat scheelt u een heleboel gezoek wanneer de batterijen van uw autosleutels aan vervanging toe zijn.

- LR54
- LR1130
- G10A
- V10GA
- KA54
- 189-1
- RW89
- L1131
- GP89A
- 189
- AG10
- D189

Alkaline batterij

De batterij LR54 is een alkaline batterij en is ideaal voor het gebruik in kleine apparaten. De batterij levert 1,5 Volt en zijn bij ons altijd op voorraad. De afmeting van de AG10 batterij is 3.1 mm hoog met een diameter van 11.6 mm. De energie wordt geleverd door de werking tussen de op elkaar reagerende materialen van zinkpoeder, mangaandioxide en grafiet.
Een Hycell of Camelion AG10 is niet geschikt om te gebruiken in een horloge, hiervoor adviseren een SR54 batterij. De batterij levert voor een horloge niet een langdurige hoge spanning en zal dus snel vervangen moeten worden. Daarom is het verstandig om een zilver oxide batterij te gebruiken in een horloge, die houden het langer vol.

Staffelkorting van het Batterijenhuis

Het Batterijenhuis begrijpt dat de aanschaf van batterijen niet bovenaan uw To-do lijst zullen staan. Ook herkennen wij het gemis, wanneer een batterij op is en er geen nieuwe batterijen in huis zijn. Precies om die reden hebben wij de staffelkorting in het leven geroepen. Met de staffelkorting kunt u voordelig en gemakkelijk een voorraad batterijen in huis hebben. Op die manier grijpt u nooit meer mis wanneer uw kind met een lege batterij van zijn favoriete speelgoed komt. Daarnaast heeft u altijd een voorraad van de knoopcel batterij LR1130 in huis, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaald heeft. Een stuk aangenamer natuurlijk, en u grijpt niet meer mis.

Verzendservice van het Batterijenhuis

Alle producten van het Batterijenhuis worden gratis verstuurd binnen Nederland en België. De bestellingen Voor Nederland die voor 22.00 op werkdagen geplaatst en betaald zijn, worden nog dezelfde werkdag verstuurd. Voor België versturen we de pakketten nog dezelfde dag die voor 19.00 besteld zijn.