menu
0

LR626 batterijen

Aantal weergegeven
Sorteren op

Camelion AG4 - LR626 10x

€ 4,95
Direct leverbaar Alkaline  / 1,5 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 4,95
2 € 3,95
5 € 2,95

Ansmann Knoopcellentester

€ 11,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 11,95
2 € 10,95

LR626 batterijen

Wanneer je al jouw gadgets op een rijtje legt, is die al gauw een paar meter lang. Want wat past er allemaal in dit rijtje? Je weegschaal bijvoorbeeld waar je elke dag gebruik van maakt. Of je horloge? Speelgoed en rekenmachine en ga zo maar door. Nu heb je veel gadgets want je bent gek op technologie en technische ontwikkelingen.

De LR626 batterij en de techniek

Alkaline knoopcelbatterijen zoals de LR626 en de batterij AG4 zijn geschikt voor gebruik in speelgoed, rekenmachines en allerlei meetapparatuur. De alkaline batterij geeft je al langer dan een halve eeuw stroom. Dat wil zeggen, stroom aan je gadgets. Speelgoed, zaklantaarn en brievenweger bijvoorbeeld. Allessandro Volta heeft in 1800 al uitgevonden en de techniek is eigenlijk nog steeds hetzelfde. Twee elektroden reageren op elkaar en geven zo energie. Die elektroden zijn ondergedompeld in een alkaline-elektrolytoplossing. Als de batterij ergens in zit en het apparaatje aan wordt gezet, wordt een cirkel gemaakt en is er energie.

Andere benamingen voor de LR626 batterij zijn:

- SR626 LR626
- Knoopcel batterij LR626
- Horloge batterij LR626
- Batterij AG4

LR626 alkaline batterij

De elektronengolf die vanuit de batterij wordt vrijgegeven als de batterij in een gadget in werking is, zorgt voor elektrische stroom. De moderne technologie in dit type batterijen zorgt ervoor dat allerlei apparaten veilig en betrouwbaar blijven werken. Keer op keer. Welke apparaten kun je de LR626 batterijen in gebruiken?

Je kunt ze gebruiken in:

- Speelgoed
- Lampjes
- Rekenmachines
- Meetapparatuur
- Weegschaal
- Afstandsbediening
- Autosleutel met alarm

Voor gebruik in horloges adviseren we de SR626 batterij, deze kunt u in de categorie SR626 batterijen vinden.

Batterijen zijn onmisbaar en belangrijk. Ze moeten het gewoon doen. Altijd. Batterijtje verwisselen en hup, je kunt weer verder met wat je aan het doen was. Je horloge doet het weer met de speciale horloge batterij lr626, de weegschaal die je elke dag gebruikt functioneert weer perfect met de knoopcel batterij lr626 en je kunt na vervanging je auto ook weer afsluiten na vervanging, het platte ronde batterijtje die ook wel batterij ag4 genoemd wordt. knoopcel batterijen geven energie aan kleine elektronische apparaten. Ze zijn perfect geschikt en speciaal voor je autosleutels, je laserpunt, je rekenmachientje, gehoorapparaat en nog veel meer andere elektronische gadgets.