menu
0

AAAA batterijen

Aantal weergegeven
Sorteren op

Ansmann AAAA Alkaline 2x

€ 5,95
Direct leverbaar Alkaline  / 1,5 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 5,95
2 € 4,95
5 € 3,95

Duracell AAAA 2x

€ 6,50
Direct leverbaar Alkaline  / 1,5 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 6,50
2 € 5,50
5 € 4,50

AAAA batterijenAAAA batterijen

Een AAAA batterij is een 1,5 Volt alkalinebatterij die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Een AAAA batterij (4 A's dus) dient niet verward te worden met andere alkalinebatterijen zoals AA batterijen of AAA batterijen, die ook een spanning van 1,5 Volt hebben. Een AAAA batterij heeft een ander formaat.
Een batterij AAAA koopt u eenvoudig en snel bij batterijenhuis.nl.

Wat zijn AAAA batterijen?

AAAA batterijen zijn langwerpige, ronde batterijen. Deze batterijen zijn niet-oplaadbaar en hebben en diameter van 8,3mm en een lengte van van 42,5mm. Dit type batterij kunt u ook tegenkomen onder referentienummer LR8D425, E96, LR61, MN2500, LR8 of 25A. Hoewel dit misschien verwarrend is, gaat het in alle gevallen toch echt om dezelfde batterij. Bewaar de batterijen op kamertemperatuur en op een droge plek. Hierbij kunt u de batterij het beste in de verpakking laten zitten. Op deze manier kan een 4x A batterij vier tot wel vijf jaar lang bewaard worden!

Waarvoor wordt een AAAA batterij gebruikt?

AAAA batterijen worden o.a. gebruikt in de volgende toepassingen:

- rekenmachines
- laserpointers
- thermometers, glucosemeters en bloeddrukinstrumenten
- bankkaartlezers
- alarmzenders
- speelgoed

Ideaal dus om in huis te hebben!

AAAA alkaline batterijen

aaaa batterij waar te koop?

Een AAAA batterij is waar te koop? Bij Batterijenhuis natuurlijk! Een AAAA batterij kopen is op Batterijenhuis in mum van tijd gepiept! Bent u op zoek naar een duracell AAAA? Of liever een Ansmann 4x A? Aan u de keus! Als u voor 22:00 bestelt en betaalt, worden uw batterijen dezelfde dag nog verstuurd. Bovendien profiteert u van gratis verzending!

AAAA batterijen kopen

Wilt u een AAAA batterij kopen? Op Batterijenhuis kunt u eenvoudig AAAA batterijen kopen. In ons assortiment vindt u AAAA batterijen van diverse merken. Bijvoorbeeld een duracell AAAA of een 4x A batterij van het merk Ansmann. De 4x A batterij van duracell was voorheen te koop als duracell ultra AAAA, maar dat is duracell AAAA geworden. In elk pakje zitten twee batterijen. Ook bij de batterij AAAA van het merk Ansmann geldt dat elke verpakking twee batterijen bevat. Heeft u meerdere verpakkingen nodig? Dan wordt onze staffelkorting interessant voor u: Hoe meer stuks u van een bepaald product koopt, hoe lager de de prijs per verpakking. Voegt u producten toe aan uw winkelwagen, dan wordt de korting automatisch berekend. Pakken dat voordeel dus!

AAAA batterij