menu
0

PowerOne

Aantal weergegeven
Sorteren op

PowerOne P10 6x

€ 4,50
Direct leverbaar Zinklucht  / 1,45 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 4,50
2 € 3,50
5 € 2,50

PowerOne P13 6x

€ 4,50
Direct leverbaar Zinklucht  / 1,45 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 4,50
2 € 3,50
5 € 2,50

PowerOne P312 6x

€ 4,50
Direct leverbaar Zinklucht  / 1,45 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 4,50
2 € 3,50
5 € 2,50

PowerOne P675 6x

€ 4,50
Direct leverbaar Zinklucht  / 1,45 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 4,50
2 € 3,50
5 € 2,50
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 6,95
2 € 5,95

Powerone gehoorapparaat batterijen

U en uw gehoorapparaat verdienen alleen de allerbeste batterijen. Daarom heeft het Batterijenhuis een groot assortiment gehoorapparaat batterijen van het merk Powerone. De batterijen van dit merk zorgen ervoor dat uw gehoorapparaat batterij lang mee gaat. Naast het lange gebruiksduur van de batterij is het verwisselen van bijvoorbeeld een Powerone 10 batterij ontzettend makkelijk. Dankzij de consument vriendelijke verpakking, kan iedereen in een paar seconden batterijen vervangen. Het Batterijenhuis roemt de betrouwbaarheid van de Power one batterijen zoals de p312. Kies ook voor een betrouwbare en langwerkende batterij, kies de Powerone 13 of een van de andere typen voor uw gehoorapparaat.

Het merk

Powerone is een merk van het bedrijf VARTA Microbattery en heeft wel meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve technologie voor batterijen. Powerone batterijen worden geproduceerd in Ellwangen in Duitsland. Het bedrijf is trots op zijn kwaliteitsproducten voor gehoorapparaten. Ook wij van het Batterijenhuis vinden de prijs kwaliteitsverhouding lovenswaardig. We bieden niet voor niets een passend assortiment aan van dit mooie merk.

De belofte van Powerone

Het bedrijf Powerone heeft als missie om de kwaliteit van het leven te verbeteren voor mensen met gehoorproblemen. Dit doen ze door doorlopend een hoge kwaliteit batterijen te produceren voor de gehoorapparaten. De batterijen zijn betrouwbare door de lange levensduur. Volgens het bedrijf is het succes van hun batterijen zo hoog, doordat ze de beste kwaliteit en betrouwbaarheid combineren met een extreem lange batterijlevensduur en gebruikscomfort.

Voordelen van Powerone batterijen

De batterijen van dit merk zijn gemaakt van roestvrij materiaal, met daarin een gepatenteerde technologie die de celspanning levert. De gedachten achter de verpakking van de batterijen, is dat iedereen ermee overweg moet kunnen. Daarom maken ze gebruik van een extra lange strip die makkelijk te verwijderen is. Zo heeft u geen gedoe meer wanneer u een Powerone 675 batterij in uw gehoorapparaat wilt plaatsen.

De batterijen van Powerone en het Batterijenhuis

Zoals gezegd zijn wij ook grote fan van dit mooie merk. De batterijen zijn betrouwbaar, praktisch in gebruik en van hoge kwaliteit. Daarnaast is de prijs kwaliteitsverhouding uitstekend. Prettig is dat zowel de Powerone 10 batterijen als de 13, 312 en 675 allemaal in een voordelige verpakking komen. Elke verpakking bevat 6 batterijen en ze komen allemaal met de voordelige prijs.

Staffelkorting

Zoals bij al onze producten, hebben de Power one batterijen p312, 10, 13 en 675 ook staffelkorting. Dat maakt dat de batterijen van het Batterijhuis altijd zeer gunstig geprijsd zijn. Koop voordelig 5 verpakkingen van Powerone 675 en bespaar gemakkelijk tot wel €10,-. Ditzelfde geldt ook voor de Powerone 13, 10 en 312. Niet alleen heeft u zo een zeer scherp geprijsde deal, u heeft ook altijd voldoende batterijen in huis. Met de staffelkortingen van het Batterijenhuis grijpt u nooit meer mis. Zorg ook voor een permanent luisterend oor met de gehoorbatterijen van het Batterijenhuis. Koop vandaag nog meerdere verpakkingen van uw gehoorapparaat batterij voor een scherpe deal!

Bestellen bij het Batterijenhuis

Voor alle bestellingen die verstuurd moeten worden naar Nederland en/ of België geldt een gratis verzending. Ook de Powerone batterijen zoals de 312 verzenden wij gratis naar u. Besteld u vandaag nog voor 22.00 uur? Dan heeft u morgen uw batterijen al in huis. Woont u in België? Bestel dan snel uw batterijen voor 19.00 uur. Ook dan geniet u de volgende dag al van een zuiver geluid in uw goed werkend gehoorapparaat.
Voor welk gehoorapparaat u ook batterijen nodig heeft, bij het Batterijenhuis koopt u de betrouwbare batterijen van het topmerk Powerone.