menu
0

CR1/3N batterijen

Aantal weergegeven
Sorteren op

Ansmann CR1/3N

€ 7,50
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 7,50
2 € 6,50
5 € 5,50

Duracell CR1/3N

€ 8,50
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 8,50
2 € 7,50
5 € 6,50

Varta CR1/3N

€ 7,50
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 7,50
2 € 6,50
5 € 5,50

Sanyo-FDK CR1/3N-FT1

€ 8,95
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 8,95
2 € 7,95
5 € 6,95

CR1/3N batterijen

Bent u opzoek naar een CR1/3N lithium batterij? Dan bent u op het juiste adres! In onze webshop vindt u CR1/3N batterijen van de beste merken, waaronder Varta, Duracel en Ansmann. Heeft u ook andere batterijen nodig? Neem dan een kijkje in onze webshop, want daar vindt u alle soorten die u nodig heeft. Dat is erg handig, want op die manier kunt u eenvoudig in één keer alle baterijen kopen die u nodig heeft. Zo bespaart u geld én tijd uit!

Waarvoor kunt u de CR1/3N lithium batterij gebruiken?

Er zijn heel wat verschillende soorten batterijen. Het grote aanbod kan voor verwarring zorgen. Voordat u batterijen koopt is het dus van belang dat u zeker weet dat u de juiste batterijen koopt voor uw apparaat. Dit wordt meestal aangeduid op het apparaat zelf. Daarnaast kan het ook helpen om u op voorhand goed te informeren. CR1/3N lithium batterijen worden voornamelijk gebruikt voor alarmsystemen, afstandsbedieningen, noodverlichting of fototoestellen. Twijfelt u of de CR1/3N batterijen geschikt zijn voor uw apparaat? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, wij helpen u graag verder!

Kwalitatieve Varta CR1/3N batterijen

Wij hechten veel belang aan klantvriendelijkheid en kwaliteit. Om die reden verkopen wij enkel de meest duurzame batterijen van de beste merken, waaronder Varta, Panasonic en Duracel. Bij ons vindt u niet alleen Varta CR1/3N batterijen, maar ook tal van andere soorten batterijen van gerespecteerde merken. Als u dus kiest voor CR13N batterijen van batterijenhuis.nl, dan weet u dat u kiest voor batterijen die ongeacht de temperatuur optimaal functioneren en batterijen die voor een lange tijd meegaan!

Let op: de CR1/3N 3V batterij heeft ook andere benamingen

Opzoek naar een CR1/3N 3V batterij, maar heeft u twijfels om deze batterij te kopen, omdat u deze soms terugvindt onder een andere benaming? Het is logisch dat u zeker wilt zijn dat u meteen de juiste batterijen koopt, maar twijfels zijn niet nodig. Het komt vaak voor dat een bepaald soort batterij verschillende benamingen heeft. Dat wil niet zeggen dat er een verschil zit in de batterijen. Wel is het handig om te weten welke benamingen er nog gebruikt worden voor de batterij die u wenst te kopen. Voor de CR1/3N 3V batterij zijn dit de volgende benamingen:

- DR1/3N
- KL-1/3N
- DR-1/3N
- CR11108
- 5008L
- VL1/3N
- 2L76
- K58L
- KL1/3N
- DL-1/3N
- DL1/3N

Uw CR1/3N batterij bij batterijenhuis.nl kopen

Er zijn verschillende winkels die batterijen te koop aanbieden, maar het heeft een aantal voordelen om uw CR1/3N batterijen online bij batterijenhuis.nl te kopen. Online kopen is eenvoudiger, voordeliger en u heeft een veel groter aanbod waaruit u kunt kiezen. Als u veel batterijen nodig heeft, dan hoeft u hier niet mee te sleuren, want u krijgt ze door ons snel en eenvoudig thuis geleverd. Wanneer u batterijen koopt in de winkel, dan heeft u vaak maar een beperkte tijd waarop u uw vragen kunt stellen. Bij ons kunt u altijd terecht en kunt u rekenen op een vlotte service.

 

Systeem: Lithium
Voltage: 3 volt
Afmetingen: lengte 10,8 mm en diameter 11,6 mm