menu
0

CR2 batterijen - 3V

Aantal weergegeven
Sorteren op

CR2 Batterijen 8x

€ 16,95
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 16,95
2 € 15,95
5 € 14,95

Duracell CR2

€ 6,50
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 6,50
2 € 5,50
5 € 4,50

Panasonic CR2

€ 5,95
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 5,95
2 € 4,95
5 € 3,95

Varta CR2

€ 5,95
Direct leverbaar Lithium  / 3 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 5,95
2 € 4,95
5 € 3,95

CR2 batterijenCR2 batterijen

Wilt u graag de CR2 batterij kopen? Dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. Bij ons vindt u alle batterijen die u zoekt tegen een scherpe prijs. U kunt tevens kiezen uit diverse merken; zo vindt u bij ons de CR2 3V lithium batterij van Duracell, Panasonic, Varta, maar ook diverse andere merken. Een CR2 batterij kopen was nog nooit zo voordelig én eenvoudig!

Waarvoor wordt de CR2 lithium batterij gebruikt?

De CR2 3V lithium batterij wordt vaak een fotobatterij genoemd, omdat deze batterijen vaak gebruikt worden in fototoestellen. Soms vindt u ze echter ook terug in andere toestellen, zoals in zaklampen, alarmsystemen en meetapparatuur. Als u twijfelt over welke batterijen u nodig heeft en of de CR2 batterij wel de juiste is, kunt u altijd bij ons terecht voor advies!

Waarop moet u letten als u de CR2 lithium batterij koopt?

Als u een CR2 lithium batterij koopt, kies dan voor een goed merk. Bij Batterijenhuis bieden we alleen batterijen van topmerken aan. Wanneer u van plan bent om een CR2 batterij te kopen, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat u de juiste batterij voor ogen heeft. Kijk dus altijd eerst goed naar uw toestel, voordat u batterijen koopt. Daarnaast is het ook belangrijk dat u kiest voor kwalitatieve CR2 batterijen. Door te kiezen voor kwaliteit, zorgt u ervoor dat uw batterijen langer meegaan. Kwalitatieve batterijen zullen ook veiliger zijn én beter functioneren. Dat is trouwens de reden waarom u bij Batterijenhuis enkel batterijen kunt vinden van de beste kwaliteit!

De CR2 3V batterij en andere benamingenCR2 lithium batterij

De batterij CR2 3V batterij heeft nog tal van andere benamingen. Het is handig om deze te kennen, zodat u zeker bent dat u de juiste batterijen uitkiest. Andere benamingen voor de CR2 3V batterij zijn:

- DLCR2
- 5046LC
- ELCR2
- CR17355
- CR15H270

Waarom een CR2 batterij kopen bij Batterijenhuis?

Als u de batterij CR2 3V wilt kopen, dan kunt u dit op meerdere plaatsen, maar kopen bij Batterijenhuis komt met een aantal voordelen. Zo zult u al uw batterijen eenvoudig op één plek kunnen kopen. Hierdoor spaart u tijd, geld en moeite uit. Batterijenhuis heeft een breed aanbod Lithium batterijen, waar de CR2 ook onder valt. Kopen bij Batterijenhuis is extra makkelijk, omdat ons personeel altijd voor u klaarstaat met advies wanneer u dat nodig heeft. Wanneer u in een fysieke winkel koopt, is er niet altijd tijd voor gepast advies. Bovendien worden er in een fysieke winkel vaak verschillende producten verkocht en kunnen ze u niet altijd de raad geven die u zoekt. Onze professionals zijn goed op de hoogte van alles wat te maken heeft met batterijen, waardoor ze u met al uw vragen kunnen helpen. CR2 batterijen kopen bij Batterijenhuis is niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig en er zijn nog een aantal andere voordelen:

- Als u voor 22:00 bestelt, dan versturen we uw batterijen dezelfde dag
- Bij ons is er geen minimum bestelbedrag
- U kunt altijd veilig én gratis betalen
- Ook de verzending binnen Nederland én België is gratis

CR2 3V batterij CR2 batterij

Specificaties CR2 batterij:
Systeem: Lithium
Voltage: 3 volt
Afmetingen: lengte 27 mm en diameter 15,6 mm

CR2 batterij