menu
0

CR-P2 batterijen

Aantal weergegeven
Sorteren op

Duracell Ultra DL223 - CR-P2

€ 10,95
Direct leverbaar Lithium  / 6 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 10,95
2 € 9,95
5 € 8,95

Panasonic CR-P2

€ 8,95
Direct leverbaar Lithium  / 6 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 8,95
2 € 7,95
5 € 6,95

Varta CR-P2

€ 8,95
Direct leverbaar Lithium  / 6 V
Staffelkorting Meer korting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 8,95
2 € 7,95
5 € 6,95

CR-P2 BATTERIJEN

Bent u op zoek naar CR-P2 batterijen? Zoek dan niet langer, want bij Batterijenhuis vindt u CRP2 batterijen voor een voordelige prijs. Of u nu op zoek bent naar de CR-P2 Panasonic batterij of de Duracell CR-P2 6v batterij, u vindt bij ons exact wat u zoekt. Bovendien hebben we nog tal van andere batterijen waaruit u kunt kiezen. Zo hoeft u niet langer meerdere winkels af te lopen en bespaart u tijd en moeite! Wij bieden alleen CR-P2 batterijen van de beste kwaliteit. Bij aanschaf van 2 of 5 stuks, ontvangt u een aantrekkelijke staffelkorting. Dat gelft niet alleen voor de CR-P2 batterij, maar ook voor alle andere batterijen.

Waarvoor kunt u de CR-P2 lithium batterij 6v gebruiken?

De CR-P2 lithium batterij 6v kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken. Vroeger werd de CR-P2 batterij voornamelijk in fotocamera's gebruikt, maar tegenwoordig worden ze ook in andere apparatuur gebruikt. Onder andere in speelgoed, in kranen en andere badkameraccessoires.

Andere benamingen voor de CRP2 batterij

De juiste batterijen vinden kan soms een moeilijke opgave zijn. Dezelfde batterij heeft vaak verschillende benamingen en dat maakt de zoektocht niet makkelijker. Als u er zeker van wilt zijn dat u de juiste batterij koopt, dan is het handig om op voorhand de andere benamingen van de batterij te kennen. De CRP2 batterij is ook gekend onder volgende benamingen:

- DL223A
- K233LA
- EL223AP
- PC22
- VL223
- CR-P2
- CRP2S
- CR17-33
- 5042LC
- PC223A

CR-P2 6v lithium batterijen van de beste kwaliteit

Wanneer u de CR-P2 6v lithium batterijen wilt kopen, kunt u kiezen uit tal van merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de CR-P2 Panasonic batterij of de Duracell CR-P2 6v batterij. Deze merken zijn beide erg kwalitatief en daarom een goede keuze. Welk kwaliteitsmerk u kiest is niet van groot belang, maar het is wel belangrijk dat u steeds voor een kwalitatief merk kiest. Als u CR-P2 lithium batterijen van een wit merk koopt, dan zullen deze goedkoper lijken, maar doordat ze veel minder lang meegaat, zult u uiteindelijk meer geld uitgeven. Bovendien presteren kwalitatieve batterijen veel beter. Om die reden kunt u bij Batterijenhuis enkel CR-P2 batterijen vinden van de beste kwaliteit.

De levensduur van batterijen verlengen

Als u er zeker van wilt zijn dat uw CR-P2 batterijen lang zullen meegaan, dan is het dus belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, maar er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen:

- Bewaar uw CR-P2 batterijen steeds op kamertemperatuur

- Voorkom contact met metalen voorwerpen

- Houdt de batterijen warm tijdens het vervoeren

Voordelige CR-P2 lithium batterijen kopen bij Batterijenhuis

Kwalitatieve CR-P2 batterijen kopen die toch lang meegaan? Dat kunt u bij Batterijenhuis! Wij bieden u altijd een scherpe prijs voor de meest kwalitatieve merken. Bovendien kunt u bij ons regelmatig profiteren van een interessante korting. Maar er zijn nog een aantal redenen waarom kopen bij Batterijenhuis een goed idee is:

- Eenvoudige koop
De zoektocht naar de ideale batterijen is niet altijd eenvoudig, vaak zijn de batterijen die u wenst te kopen moeilijk vindbaar in de winkel. Bij Batterijenhuis kunt u alle batterijen kopen die u wenst, zonder dat u lang hoeft te zoeken!

- Snelle levering
Als u op zoek gaat naar batterijen, dan zult u deze waarschijnlijk dringend nodig hebben. Het is dan ook niet fijn om dagen te moeten wachten totdat u uw apparaat kunt gebruiken. Als u ze bij Batterijenhuis bestelt, dan worden uw batterijen dezelfde dag verstuurd.

- Professioneel advies
Weet u niet welke batterijen u nodig heeft of zit u met andere vragen? Dan kunt u steeds bij ons terecht. Door onze uitgebreide kennis, kunnen wij u steeds helpen. Bovendien staan wij altijd voor u paraat!

 

Systeem: Lithium
Voltage: 6 volt
Afmetingen: 34 mm bij 19,5 mm bij 36 mm