menu
0

Batterijenhuis

Batterijenhuis
Wat is een duurzaamheidslening en hoe werkt het?
Een duurzaamheidslening is een aantrekkelijke lening van de gemeente of provincie bedoeld om uw huis te verduurzamen. Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van zonnepanelen, isolatie, warmtepomp of een thuisbatterij. Het mooie van deze lening is de lage rente van slechts 1,7%, wat aanzienlijk lager is dan bij reguliere persoonlijke leningen. De looptijd van de lening is meestal 10 of 15 jaar, afhankelijk van het bedrag dat u leent. Gemeenten bepalen welke duurzame maatregelen in aanmerking komen voor de lening. Duurzaamheidslening aanvragen voor een thuisbatterij Een thuisbatterij ka..
Hoe werkt een thuisbatterij: De basics uitgelegd

In de snel ontwikkelende wereld van duurzame energie is de thuisbatterij een opkomende technologie die steeds meer aandacht krijgt. Maar wat is een thuisbatterij precies? Hoe werkt deze technologie, en welke voordelen hebben deze? In dit artikel leggen we de basisprincipes uit en helpen wij enkele misvattingen over thuisbatterijen de wereld uit.

Wat is het verschil tussen kW en kWh?

Bij het beheren van thuisbatterijen zijn kilowatt (kW) en kilowattuur (kWh) essentiële termen. Dit artikel helpt u om het verschil tussen deze eenheden te verduidelijken en hun toepassing in de context van thuisbatterijen te begrijpen.

Hoe lang werkt een powerstation?

Misschien een van de belangrijkste vragen over een powerstation, hoe lang werkt een volle accu? Werkt een powerstation lang genoeg om bijvoorbeeld een heel weekend of misschien een hele week uw apparatuur van stroom te voorzien?
In dit artikel leggen we uit hoe u dit kunt uitrekenen en geven we rekenvoorbeelden.

Wat is het verschil tussen alkaline en lithium batterijen?

Batterijen zijn onmisbare energiebronnen in ons dagelijks leven, maar wist u dat er verschillende soorten zijn? In dit artikel gaan we dieper in op het verschil tussen twee veelvoorkomende typen batterijen: alkaline en lithium.

Powerbank met hoge capaciteit in het vliegtuig
Een powerbank is een draagbare batterij dat wordt gebruikt om elektronische apparaten op te laden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Het bestaat uit een interne batterij die energie opslaat en deze vervolgens via USB-poorten kan leveren aan apparaten zoals smartphones, tablets, laptops, enzovoort. Powerbanks zijn er in verschillende vormen, maten en capaciteiten, en ze worden vaak gebruikt om de batterijduur van mobiele apparaten te verlengen, vooral wanneer men onderweg is en geen toegang heeft tot een vast stopcontact. Powerbank in het vliegtuig Zo is het ideaal om een powerba..
Tips voor het activeren van batterijen voor gehoorapparaten

Bent u op zoek naar handige tips voor het activeren van batterijen voor uw gehoorapparaat? In dit artikel delen we alles wat u moet weten over het activeren van gehoorbatterijen, inclusief wat u wel en niet moet doen, en hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Powerbank - Veel gestelde vragen

U wilt een powerbank kopen, misschien is dit nieuw voor u en heeft u nog een paar vragen.
We hebben de meest gestelde vragen over een powerbank verzameld en beantwoord, een powerbank FAQ.

De gevaren van lekkende batterijen
Je hebt het misschien weleens meegemaakt: je doet het batterijklepje van een apparaat open en je denkt… Bah! Is dat nou schimmel? Om je vraag maar meteen te beantwoorden: nee, het is geen schimmel. Het is een lekkende batterij. In dit artikel vertellen we je hoe het komt dat je batterij lekt. Een lege batterij kan gaan lekken en dit is iets wat u nu net niet had voorzien! Als een batterij lekt, betekent dit dat er chemische stoffen uit de batterij zijn vrijgekomen en mogelijk in contact zijn gekomen met de omgeving. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor zowel mensen als mater..