menu
0

Laders

per merk
voor AA
voor AAA
voor C
voor D
voor 9v
USB laders
USB-kabels
Voedingsadapters
Acculaders
Camera's
Draadloos
Li-ion
Autolaadkabels
Aantal weergegeven
Sorteren op

Ansmann Comfort Mini Batterijlader

€ 22,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 22,95
2 € 20,95

Ansmann Comfort Multi Batterijlader

€ 34,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 34,95
2 € 32,95

Ansmann Comfort Plus Batterijlader

€ 32,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 32,95
2 € 29,95

Ansmann Comfort Smart Batterijlader

€ 25,95
Niet op voorraad
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 25,95
2 € 23,95

Ansmann Energy 16 Plus

€ 119,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 119,95
2 € 114,95

Ansmann Lithium 2

€ 22,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 22,95
2 € 20,95

Ansmann Lithium 4

€ 54,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 54,95
2 € 49,95

Ansmann Photocam IV

€ 24,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 24,95
2 € 22,95

Ansmann PhotoCam Vario

€ 24,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 24,95
2 € 22,95

Laders

Bij Batterijenhuis kunt u terecht voor een kwalitatieve lader. Of u nu op zoek bent naar een acculader voor een auto batterij, een batterijlader voor uw batterijen, een snellader voor uw smartphone of een usb c oplader, er is meer dan keuze genoeg in ons assortiment. Maak het uzelf makkelijk en bestel de acculader die u nodig heeft op een eenvoudige en snelle manier!

Batterijladers van de beste kwaliteit

Bij Batterijenhuis vindt u enkel acculaders van de beste kwaliteit. Dat is met een reden, want wij willen onze klanten enkel het beste aanbieden. Kwalitatieve accu opladers zijn veiliger in gebruik en gaan langer mee. Ook zullen ze uw accu niet beschadigen. Als u op zoek bent naar accu opladers is het dus aangeraden altijd voor kwaliteit te kiezen.

Laders voor elk toestel

Het voordeel van een acculader kopen bij Batterijenhuis is dat u er een ruime keuze vindt aan opladers voor elk apparaat. U kunt bij ons niet alleen terecht voor druppelladers, maar ook voor USB-C opladers, iPhone opladers en nog veel meer. Dat is handig als u meerdere opladers nodig heeft, want zo spaart u tijd en moeite uit.

Acculaders voor smartphones en laptops

Als u een smartphone of laptop koopt krijgt u er uiteraard een lader bij, maar helaas gaat deze vaak snel stuk. Als dat het geval is kunt u gelukkig bij Batterijenhuis terecht, want bij ons vindt u verscheidene laders voor verschillende laptops en smartphones. U vindt in ons assortiment ook iPhone opladers die uw favoriete telefoon op een uiterst veilige manier opladen. Het voordeel is dat u bij ons de juiste batterij oplader kunt vinden aan een voordelige prijs. Voor kwaliteit hoeft u dus niet altijd te veel te betalen!

Druppelladers voor het veilig laden van uw auto accu

Wanneer u op zoek bent naar een batterij oplader voor uw auto accu is kwaliteit nog belangrijker dan ooit, want het laatste wat u wilt is dat de batterij stukgaat. Een acculader voor de auto kopen is niet eenvoudig, want er zijn niet alleen verschillende merken, maar ook verschillende modellen.

Een druppellader is de beste keuze die u kunt maken, omdat dit soort lader uw auto accu trager oplaadt. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw batterij langer zal meegaan, maar ook dat het gebruik veel veiliger is. Het opladen van een batterij met hoge stroomsterkte kan uw batterij in het slechtste geval laten exploderen met alle gevolgen van dien.

Druppelladers kunt u ook gebruiken voor het opladen van accu's van boten, recreatieve voertuigen en auto-terreinauto's. Deze batterijopladers zijn de voordeligste keuze omdat u hierdoor minder snel uw accu zal moeten vervangen.

Opladers voor oplaadbare batterijen

Heeft u oplaadbare batterijen in huis die het niet meer doen? Dan wilt u ze waarschijnlijk zo snel mogelijk opladen. Ook hiervoor vindt u opladers genoeg in ons assortiment. Er zijn opladers voor het opladen van uw AA, AAA, C, D of 9V batterijen. Als u nog geen oplaadbare batterijen heeft is het de moeite waard om te overwegen, want hiermee spaart u heel wat geld uit.

Snelladers voor uw gemak

U vindt bij ons ook speciale snelladers. Dit zijn batterijladers die uw accu véél sneller opladen. Zo kunt u in slechts een uur al van een volledig opgeladen smartphone genieten. Snel laders zijn een goede keuze als u vaak onderweg bent en u uw telefoon nodig heeft. U kunt deze dan snel opladen waardoor u onderweg geen problemen krijgt en altijd bereikbaar bent. Maar ook als u gewoon niet houdt van wachten en u graag zo snel mogelijk uw smartphone wilt gebruiken is een snellader een goede keuze!

Ook voor een vervanging van uw batterij kunt u bij Batterijenhuis terecht

Heeft uw batterij zijn beste tijd gekend? Dan zal een lader niet veel meer helpen! In dat geval kunt u bij ons gewoon een nieuwe, kwalitatieve batterij kopen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe batterij voor uw camera, gereedschap of andere apparatuur, er is keuze genoeg in ons assortiment. Bij Batterijenhuis kunt u dus zowel een oplader als batterijen kopen en genieten van een aantal voordelen:

- Regelmatig profiteren van extra korting

- Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden

- Expert advies

- Groot aanbod

- Gratis verzending in Nederland en België