menu
0

D batterijen opladers

Aantal weergegeven
Sorteren op

Ansmann Comfort Multi Batterijlader

€ 34,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 34,95
2 € 32,95

Ansmann Energy 16 Plus

€ 119,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 119,95
2 € 114,95

Ansmann Powerline 4 Ultra

€ 79,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 79,95
2 € 74,95

Ansmann Powerline 5 Pro

€ 59,95
Niet op voorraad
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 59,95
2 € 54,95

Panasonic BQ-CC15 batterijlader

€ 29,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 29,95
2 € 27,95

Varta LCD Universal Charger

€ 34,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 34,95
2 € 30,95

D batterijen oplader kopen

Wees bewust van het milieu en koop oplaadbare D batterijen met een D batterijen oplader. Nu er steeds meer apparaten draadloos zijn, worden er ook steeds meer batterijen gebruikt. Het merendeel van de batterijen die gebruikt worden zijn echter wegwerpbatterijen. Dit brengt een hele hoop nadelen met zich mee. Ten eerste zijn batterijen kostbaar, en iedere keer nieuwe moeten kopen wordt al snel een duur grapje. Daarnaast zijn al die batterijen zeer slecht voor het milieu, al helemaal als ze niet gerecycled worden. Met een D batterijen oplader en oplaadbare batterijen voorkom je deze nadelen.

Wat is een oplader voor D batterijen?

Een D batterij oplader is, zoals de naam al zegt, een oplader waarmee je herlaadbare D batterijen kunt opladen. Het voornaamste verschil met wegwerpbatterijen is dat bij wegwerpbatterijen een chemisch proces plaatsvindt dat niet omkeerbaar is. Dit houdt in dat na éénmalig gebruik, de batterij niet meer te hergebruiken is. Bij oplaadbare batterijen vindt een chemisch proces plaats dat wél omkeerbaar is. Hierdoor kunnen de batterijen steeds weer opnieuw gebruikt worden. Neem bijvoorbeeld D batterijen, met een D batterijen oplader kunnen oplaadbare D batterijen steeds weer opnieuw gebruikt worden.

Wat zijn de voordelen van een D batterij oplader?

Met een oplader voor D batterijen kun je dus al je apparaten voorzien van stroom zonder steeds weer nieuwe batterijen te hoeven kopen. Door gebruik te maken van een batterijlader D heb je binnen een paar uur weer volle batterijen zonder daarvoor extra geld uit te hoeven geven. Oplaadbare batterijen zijn dan wel iets duurder in aanschaf dan de wegwerp variant, maar met behulp van een oplader voor d batterijen betaalt dit zich op de termijn terug. Daardoor zit er absoluut een economisch voordeel aan de aanschaf van een D batterijen oplader. Bovendien zijn al die wegwerpbatterijen zeer slecht voor het milieu. De accuzuren die in een batterij zitten zijn zeer schadelijk. Omdat een oplaadbare batterij wel honderden keren hergebruikt kan worden is de schade voor het milieu aanzienlijk minder.

Maar er zijn nog meer redenen voor de aanschaf van een batterijlader D. Oplaadbare batterijen gaan langer mee dan wegwerpbatterijen. Daarnaast is bij de aanschaf al duidelijk wat de capaciteit van de batterij precies is. Dit in tegenstelling tot wegwerpbatterijen, waar het per merk sterk verschilt hoe lang een batterij meegaat.

Waarom een D batterijen oplader aanschaffen?

Inmiddels is dus duidelijk dat oplaadbare batterijen enkele voordelen hebben ten opzichte van wegwerp batterijen. Namelijk de volgende:

- Op termijn voordeliger
- Stukken beter voor het miliieu
- Gaan langer mee dan wegwerpbatterijen
- Meer duidelijkheid over capaciteit bij aanschaf