menu
0

USB laders

Aantal weergegeven
Sorteren op
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 54,95
2 € 49,95
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 44,95
2 € 42,95
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 99,95
2 € 94,95

USB Autolader 2.4A / QC3.0

€ 10,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 10,95
2 € 9,95
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 34,95
2 € 32,95

Ansmann USB-lader 30W HC430

€ 22,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 22,95
2 € 20,95
5 € 19,95

Ansmann USB & USB-C lader HC218PD

€ 23,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 23,95
2 € 21,95
5 € 20,95
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 18,95
2 € 17,95

Waarom een USB lader een must isUSB lader

In deze moderne tijd zijn we omringd door een groot aantal elektronische gadgets zoals laptop, computer, mobiel, tablets etc. Voor een lange levensduur van de apparaten is het noodzakelijk dat we hun batterij van tijd tot tijd opladen. Een USB lader is dan de perfecte oplossing.

USB oplader voor mobiele telefoon

Tegenwoordig kun je haast overal een oplaadpunt vinden om je batterij op te laden. Dit is de reden waarom veel mensen de voorkeur geven aan een mobiele USB lader. Enkele voordelen van USB laders voor mobiele telefoons:

• Ze zijn compact. Een USB oplader voor mobiele telefoons heeft zeer weinig ruimte nodig.

• Een USB lader is veelzijdig. Ze passen gemakkelijk in elk type stopcontact, computer en laptop.

• Een USB lader laadt vrij snel je smartphone batterij op. Hoewel alle soorten USB laders voldoende stroom leveren om mobiele telefoons op te laden, zijn er ook enkele die veel krachtiger en efficiënter zijn dan andere.

• Een USB lader is superhandig. De grootte, het oplaadvermogen en de compatibiliteit van de USB oplader voor mobiele telefoons maken het een geweldige optie voor gebruikers om overal mee naartoe te nemen.

Altijd bereikbaar met een auto usb lader

Stel dat uw iPod of smartphone leeg raakt tijdens een lange reis. Fabrikanten hebben daarvoor de USB autoladers bedacht: een eenvoudig, klein maar zeer handig accessoire. Zeker voor zakenmensen is een autolader een must. Zij moeten relatief veel reizen en vinden niet altijd de tijd om hun telefoon volledig op te laden voordat ze hun huis verlaten. We zetten de belangrijkste voordelen van een auto usb lader op een rijtje:auto usb lader

• Opladen onderweg: een USB autolader voor de telefoon helpt u om uw gadget in leven te houden, zodat u geen enkele oproep mist!
• Opladen tijdens het spreken: u kunt blijven praten aan de telefoon, zelfs als deze wordt opgeladen.
• Klein en licht: een USB lader voor de auto is klein en licht in gewicht.

Een multi USB lader is nóg handiger

U kunt ook een dubbele USB autolader voor de telefoon kopen. Deze dubbele oplader kan twee van uw apparaten tegelijkertijd opladen. Als u bijvoorbeeld een iPhone en een digitale camera bij u hebt, dan kunt u ze allebei tegelijk opladen. Dit bespaart tijd en minimaliseert uw inspanningen. Hoewel de multi USB lader een dubbele capaciteit heeft, is het erg licht en klein.

Een USB oplaadstation

Met een laadstation voor mobiele telefoons zullen de meeste van uw telefoongerelateerde problemen verdwijnen. U kunt een USB oplaadstation overal neerzetten waar u maar wilt en de verschillende snoeren en muuradapters netjes wegwerken. Wanneer u iets wilt opladen, kunt u uw apparaat eenvoudig op het laadstation aansluiten. Welk apparaat ook moet worden opgeladen, het laadstation levert daarvoor de juiste ampères.

Wat is een micro USB oplader?

Micro USB-poorten zijn te vinden aan de onderkant van onze smartphones en tablets. Een micro USB is een miniatuur USB. Dit is het stuk dat u in de micro USB-poort van uw smartphone of tablet steekt. Bij het opladen wordt stroom overgedragen via de micro USB-kabel om uw apparaat op te laden. Een micro USB oplader wordt gebruikt bij zowat elk huidig apparaat dat moet worden opgeladen, zoals camera's en gps-apparaten.

Meest gebruikt: de USB-C lader

Er zijn momenteel drie verschillende soorten micro-USB's: USB-A lader of USB-C lader. Elk van deze heeft kleine verschillen, zoals vorm, innerlijke werking en de snelheid waarmee elk kan presteren. Van de drie is Type C waarschijnlijk het meest verschillend, en dit is de richting waarin de meeste hardwarefabrikanten in de toekomst gaan.