menu
0

Oplaadbare batterijen

Eneloop batterijen
AA oplaadbaar
AAA oplaadbaar
C oplaadbaar
D oplaadbaar
9V oplaadbaar
18650
CR123A oplaadbaar
Li-ion oplaadbaar
LiFePO4 oplaadbaar
Sub-C oplaadbaar
Oplaadbare knoopcellen

Batterijen oplaadbaar

Moet u regelmatig uw batterijen vervangen? Dan is het een goed idee om over te stappen op oplaadbare batterijen, u heeft de investering er zo uit.
En het is beter voor het milieu.

Gratis opbergdoosje

Bij elke verpakking AA of AAA oplaadbare batterijen, in een verpakking van vier stuks, krijgt u een gratis opbergdoosje.
Met het opbergdoosje kunt u uw batterijen veilig opbergen, bijvoorbeeld in uw tas als u op reis gaat.
Het opbergdoosje wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling.

Formaten oplaadbare batterijen

In het assortiment van Batterijenhuis vindt u verschillende formaten oplaadbare batterijen. Zoals de meest gebruikte formaten, de AA en AAA batterij.
Daarnaast ook formaten zoals de C en D batterij en het 9 Volt blokje, dit zijn Ni-MH batterijen. Naast Ni-MH worden er ook Li-ion batterijen aangeboden, zoals 18650 en 14500 batterijen.
Bij elk formaat vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende merken, zoals Ansmann, Panasonic (Eneloop), Varta en GP. Hier is gekozen voor de beste merken op de markt, zodat u verzekerd bent van goede batterijen.

Capaciteit oplaadbatterijen - mAh

Bij elke oplaadbare batterij vindt u de capaciteit, dit wordt met mAh aangegeven.
Met een hogere capaciteit doet u langer met een batterij voordat deze opnieuw opgeladen moet worden.
De capaciteit van een batterij hoeft niet exact hetzelfde te zijn als van de oorspronkelijke batterij, dit mag meer of minder zijn.

Hoe lang gaan oplaadbare batterijen mee?

De levensduur van oplaadbare batterijen wordt uitgedrukt in aantal herladingen.
Gemiddeld kan een Ni-MH batterij 500 tot 1000 keer herladen worden.
De Panasonic Eneloop batterijen kunnen het vaakst herladen worden, deze kunnen tot 2100 keer herladen worden.
Li-ion batterijen kunnen ongeveer 300 tot 500 keer herladen worden.

Om het maximale uit de batterijen te halen adviseren we deze na gebruik helemaal op te laden, om diepontlading te voorkomen.
Als het apparaat een langere tijd niet wordt gebruikt, de batterijen niet in het apparaat bewaren.
En de batterijen op kamertemperatuur bewaren.

Laders

In de categorie Laders vindt u een uitgebreid aanbod aan laders voor batterijen.
Er worden oplaadbare batterijen met oplader aangeboden en losse opladers. Zo kunt u losse oplaadbare batterijen kiezen en een gewenste lader met uw specifieke eisen of u kiest voor een lader in combinatie met batterijen.

Overigens is het niet dat een batterijlader alleen batterijen kan opladen van hetzelfde merk. Als u bijvoorbeeld Varta oplaadbare batterijen heeft, dan kunnen deze ook opgeladen worden door een oplader van Ansmann. Het is wel belangrijk dat Ni-MH batterijen geladen worden in een Ni-MH lader en Li-ion batterijen in een lader die geschikt is voor Li-ion batterijen. Tegenwoordig zijn er wel steeds meer laders die geschikt zijn voor zowel Ni-MH als Li-ion.

Accupacks

Daarnaast vindt u in de categorie Accu's een assortiment accupacks voor specifieke apparatuur zoals digitale fotocamera's, draadloze huistelefoons, gereedschap, GSM's, laptops, MP3-spelers en PDA's.
En u vindt de loodaccu's, gel accu's en powerbanks in een aparte categorieën.

Gratis verzending

Zoals u gewend bent van Batterijenhuis worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, verder geldt er ook geen minimum bestelbedrag.
Daarnaast bieden we staffelkorting aan, dus als u van een product meerdere stuks besteld krijgt u korting. De staffelkorting vindt u op de productpagina's, deze wordt automatisch berekend als u de producten aan de winkelwagen toevoegt.
De prijzen op Batterijenhuis zijn per verpakking.