menu
0

Thuisbatterij

Aantal weergegeven
Sorteren op

ThuisbatterijSlimme thuisbatterij van Batterijenhuis

Met een thuisbatterij, ook bekend als thuisaccu, kunt u de opgewekte energie van uw zonnepanelen opslaan en op een later moment gebruiken, zo hoeft u geen terugleververgoeding te betalen. Overdag wordt de thuisbatterij opgeladen, waarna u ’s avonds de opgewekte energie kunt gebruiken.

Daarnaast kunt u met een dynamisch energiecontract terugleveren wanneer de vergoeding voor u het hoogst is, waardoor de terugverdientijd voor een thuisbatterij ongeveer 5 tot 7 jaar is. Wat de aanschaf van een thuisbatterij een zeer interessante investering voor u maakt.

Bij Batterijenhuis kunt u nu ook terecht voor een thuisbatterij.
We hebben ervoor gekozen om een volledig pakket aan u aan te bieden. Niet alleen de levering van een thuisbatterij, maar ook het installeren van de thuisbatterij en ervoor te zorgen dat alles perfect werkt. Daarnaast verzorgen we het terugvragen van de betaalde BTW, waardoor u van alle gemakken voorzien bent en bespaart op de kosten van uw aanschaf!

U besteld een thuisbatterij bij Batterijenhuis, dan kunt u het volgende verwachten:
• Levering van topkwaliteit thuisbatterij
• Met omvormer
• Met geïntegreerde EMS (Energy Management System)
• Installatiegesprek
• Installatie door een erkend installateur
• Terugvragen van de betaalde BTW, ter waarde van 99 euro
• 10 jaar garantie op uw thuisbatterij

De thuisbatterij kan in één tot drie weken bij u geïnstalleerd worden.

Topkwaliteit thuisbatterij

Met de thuisbatterij van Duracell haalt u een topkwaliteit batterij in huis. Duracell is een merk wat we allemaal kennen en bekend staat om de hoge kwaliteit van de batterijen. Dit geldt ook voor de thuisbatterij, met de thuisbatterij van Duracell kiest u voor premium kwaliteit.

De thuisbatterij van Duracell heeft een capaciteit van 5kWh en is uit te breiden naar 25kWh.
Bij de thuisbatterij zit een app waarmee u alles kunt inzien en bedienen vanaf uw telefoon, de app is gratis.
De Duracell thuisbatterij heeft een laadcycli van 10.000, oftewel deze kan 10.000 keer herladen worden en u heeft maar liefst 10 jaar garantie.

Omvormer

Met de thuisbatterij wordt er ook een omvormer geleverd, deze wordt tussen uw zonnepanelen en thuisbatterij geïnstalleerd. Er is keuze uit verschillende omvormers, variërend van 1fase aansluiting 3kW tot 5kW.
Uiteraard worden er ook kabels en anders aansluitmaterialen geleverd, dit alles is inclusief.

Energy Management SystemThuisbatterij van Duracell

Het Energy Management System (EMS) van een thuisbatterij is een slim systeem dat de energie in uw huis efficiënt beheert. Het zorgt ervoor dat u minder energie verspilt, geld bespaart en minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Het EMS bewaakt voortdurend het energieverbruik en de opwekking in uw huis, en slaat overtollige energie op in de batterij wanneer uw zonnepanelen meer stroom produceren dan nodig is. Deze opgeslagen energie wordt gebruikt wanneer uw huis meer stroom nodig heeft dan uw zonnepanelen kunnen leveren, waardoor u minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet en geld bespaart op uw energierekening.

Bovendien kan het EMS de thuisbatterij laten deelnemen aan de energiemarkt, waarbij overtollige energie terug verkocht wordt wanneer de prijzen hoog zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen met uw thuisbatterij. Met een dynamisch energiecontract kunt u ook profiteren van deze mogelijkheid zonder extra kosten voor uw zonnepanelen, wat een aanzienlijk voordeel is ten opzichte van vaste energiecontracten.

Installatiegesprek

Als u kiest voor het aanschaffen van een thuisbatterij bij Batterijenhuis, dan wordt er samen met u een installatiegesprek gevoerd. Tijdens dit gesprek nemen we alles met u door over de bestelde thuisbatterij, om er zeker van te zijn dat de aanstaande installatie vlekkeloos gaat verlopen.

Er wordt dan ook een dag met u ingepland wanneer de installatie gaat plaats vinden, de installatie zal op een doordeweekse dag ingepland worden. We streven er naar om de installatie binnen twee weken te laten plaats vinden.

Het installatiegesprek kan telefonisch, via videobellen of per e-mail plaats vinden. U mag zelf aangeven waar u de voorkeur aangeeft.

Installatie door een installateur

Een thuisbatterij installeren is complex en vereist een erkend installateur die de geldende richtlijnen kent, zoals de NEN1010 in Nederland. Deze richtlijnen bevatten veiligheidsvoorschriften voor laagspanningsinstallaties, inclusief thuisbatterijen. Het installatieproces wordt uitgevoerd door gespecialiseerde installateurs die opgeleid zijn om de juiste producten te kiezen en te installeren. Na het bepalen van de locatie wordt de thuisbatterij met omvormer aan de muur bevestigd.

Thuisbatterij installatie

Terugvragen van de betaalde BTW

Het terugvragen van de BTW behoort ook tot het volledige installatiepakket wat Batterijenhuis aanbiedt, deze stap kan volledig uit handen genomen worden. De aanvraag wordt  voor u bij de Belastingdienst ingediend en de betaalde BTW wordt direct naar u uitbetaald.

Let erop, dat de prijzen op de website van Batterijenhuis inclusief 21% BTW zijn. Bij veel andere aanbieders worden de prijzen exclusief BTW getoond.

Duurzaamheidslening

Een Duurzaamheidslening is een goedkope lening van de gemeente om uw huis te verduurzamen. U kunt het geld gebruiken voor zaken als zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp, maar ook voor een thuisbatterij. De rente is laag (1 á 2%) en u betaalt terug over een periode van 10 tot 15 jaar.

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van een duurzaamheidslening? Batterijenhuis helpt, adviseert en ondersteunt u!