menu
0

Batterijtesters

Aantal weergegeven
Sorteren op
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 59,95
2 € 54,95

Ansmann Batterijtester

€ 12,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 12,95
2 € 11,95

Ansmann Knoopcellentester

€ 11,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 11,95
2 € 10,95

Batterijtesters Batterijtester

Iedereen maakt gebruik van batterijen en die zijn er vaak veel meer dan u denkt. Of het nu voor een brandmelder, radio of het speelgoed van uw kinderen is, er bevinden zich meer batterijen in uw huishouden dan u denkt. Het zal dus ook met enige regelmaat gebeuren dat een apparaat niet meer goed werkt of er helemaal mee stopt. Een batterij tester biedt dan uitkomst. Niet alleen kan een batterijtester de batterijen testen, hij geeft ook uitsluitsel of de oorzaak van het probleem bij de batterij ligt of juist bij het apparaat.

Het Batterijenhuis heeft een aantrekkelijk assortiment batterijtesters. Besluit daarom vandaag nog uw batterijtester te kopen en controleer de spanning van alle batterijen in uw huis.

Waarom gebruikt men een batterijtester?

Leeg is leeg zou u zeggen toch? Dat is zeker waar, een goede maatstaf van het spanningsniveau van een batterij is of hij wel of niet een apparaat aan de gang krijgt. Toch is het batterijen testen zeer nuttig. Het controleren van batterijen zorgt ervoor dat u niet onnodig apparaten weg doet. U kunt immers vaststellen of het probleem zich afspeelt bij een batterij. Daarnaast zorgt het tijdig controleren van batterijen voor goed functionerende apparaten.
Een batterijtester is er niet alleen voor eenmalig te gebruiken batterijen, hij is er ook voor de oplaadbare batterijen. Oplaadbare batterijen functioneren met verloop van tijd steeds minder goed. Een levensduur van een oplaadbare batterij kunt u verlengen met de juiste lader, maar uiteindelijk is elke oplaadbare batterij aan vervanging toe. Het controleren van de oudere oplaadbare batterijen geeft u een goed beeld van het functioneren van de batterij en of dat hij aan vervanging toe is.

Voor welke batterijen gebruikt men een batterijen tester?

Een batterij tester vertelt u of een batterij aan vervanging toe is of weer opgeladen moet worden. Het op tijd controleren van batterijen voorkomt dat u in vervelende situaties terecht komt. Voor apparaten die u beschermen, zoals een brandmelder of beveiligingscamera, kan het geen kwaad om een keer in de zoveel tijd te controleren wat de spanning is. Een batterijen tester zorgt er dus voor dat uw beveiligingsapparaten blijven functioneren. Ook apparaten zoals elektrische sleutels en afstandsbedieningen hebben baat bij een tijdige controle. Hoe vervelend is het als u in de stromende regen uw garage deur niet open krijgt met uw afstandsbediening? Of wanneer u na een gezellig avondje uit naar huis wilt, uw auto niet open kan klikken met uw sleutel.

De beste batterijtester

Het Batterijenhuis heeft in het assortiment vier type batterijtesters opgenomen. Elke tester is uniek in zijn eigen kunnen, maar er kan er maar een de beste batterijtester zijn. De Ansmann batterijtesters bieden voor ieder een uitstekend testapparaat. Zo is de kleine Ansmann batterijtester niet alleen voordelig van prijs maar ook voor veel soorten batterijen te gebruiken. Bent u op zoek naar een knoopcel batterij tester? Dan kunt u prima aan de slag met de Ansmann knoopcel batterij tester. De Ansmann digitale batterijtester is uitstekend wanneer u liever een digitale batterijtester koopt. Voor ons is deze meteen de beste. Hij is uniek in zijn snelheid, in wel 5 seconden weet u de voltage van de gemeten batterij. Hij meet verschillende soorten batterijen, dus u hoeft geen aparte knoopcel batterijtester te kopen. Het aflezen is ook zeer nauwkeurig door het digitale scherm. Met dit apparaat meet u alle soorten batterijen in uw huishouden.
Het Batterijenhuis heeft voor al uw batterijen het juiste testapparaat. Of u nu voor een voordelige prijs gaat of voor een professioneel apparaat, kies het Batterijenhuis.