menu
0

9 volt batterij opladers

Aantal weergegeven
Sorteren op

Ansmann Comfort Multi Batterijlader

€ 34,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 34,95
2 € 32,95

Ansmann Comfort Plus Batterijlader

€ 32,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 32,95
2 € 29,95

Ansmann Energy 16 Plus

€ 119,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 119,95
2 € 114,95

Ansmann Powerline 2

€ 29,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 29,95
2 € 27,95

Ansmann Powerline 5 Pro

€ 59,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 59,95
2 € 54,95

Panasonic BQ-CC15 batterijlader

€ 29,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 29,95
2 € 27,95

Varta LCD Universal Charger

€ 34,95
Direct leverbaar
Staffelkorting
Aantal Prijs per verpakking
1 € 34,95
2 € 30,95

Wat is een 9 volt batterij oplader?

Een 9 volt batterij oplader: wat is het? In de elektronische moderne wereld zijn oplaadbare 9V batterijen met oplader overal verkrijgbaar. In feite zijn dit enkele van de meest voorkomende batterijen ter wereld, vooral omdat ze oorspronkelijk werden geïntroduceerd voor de vroegste transistorradio's. Erg handig dus om er ook een 9 volt batterij oplader bij te hebben. Zelfs als u de spanning niet kent, kunt u een 9V-batterij waarschijnlijk onderscheiden van de andere vanwege de iconische vorm: ze zien er allemaal uit als een rechthoekig prisma en hebben een gepolariseerde klikconnector aan de bovenkant. Vanwege hun vroege ontwerp en veelzijdigheid worden 9 V-batterijen doorgaans gebruikt in elektronica die een constant vermogen vereist, zoals rookmelders of klokken. Met een 9 volt batterij oplader kunt u deze batterijen weer van stroom voorzien als alle stroom uit de batterij is verbruikt.

Wanneer een 9 Volt oplader zinvol is

De 9 volt batterij oplader kopen, wanneer doe je dat? Maak je geen zorgen! Er zijn zeker enkele gevallen waarin de 9 Volt batterijen opladers de meest kosteneffectieve keuze zijn. Als u apparaten met een gemiddeld tot hoog stroomverbruik vaak genoeg gebruikt om de batterijen elke 30 tot 60 dagen te vervangen, zijn dit goede kandidaten voor oplaadbare batterijen met een 9 Volt batterijlader. Wanneer u de batterijen zo vaak vervangt, bespaart de mogelijkheid om dezelfde AA's op te laden u op de lange termijn veel geld.

Eenvoudige richtlijnen bij het kopen van een 9 volt oplader

- Als een accu niet volledig is opgeladen, wordt overtollige energie omgezet in warmte en gas. Bij Li-ion kan dit resulteren in afzetting van ongewenste materialen. Langdurige overbelasting veroorzaakt permanente schade.
- Gebruik de juiste 9 volt batterij oplader voor de beoogde samenstelling van de batterij. De meeste 9 Volt batterijladers dienen slechts één chemie. Zorg ervoor dat de accuspanning overeenkomt met de oplader. Niet opladen indien verschillend.
- Het opladen van een grotere batterij duurt iets langer dan een kleinere batterij en vice versa. Laad niet op als de Ah-waarde te veel afwijkt (meer dan 25 procent).
- Een oplader van 9 volt batterijen met een hoog wattage verkort de oplaadtijd, maar er zijn beperkingen met betrekking tot hoe snel een batterij kan worden opgeladen. Ultrasnel opladen veroorzaakt stress.
- Batterij opladers van 9 volt moeten een temperatuuroverschrijving hebben om het opladen op een defecte batterij te beëindigen.

Zijn batterij opladers van 9 Volt het waard?

Het gebruik van oplaadbare 9v batterijen met oplader vermindert afval en is goed voor het milieu. Als geld besparen met een 9 volt batterij oplader echter uw belangrijkste reden is om over te stappen, moet u ervoor zorgen dat u niet leeg raakt en elke AA-, AAA-, C- en D-batterij in uw huis door oplaadbare batterijen vervangt. Meestal gebruiken de apparaten met een laag stroomverbruik, waaronder wandklokken, rookmelders, radio's, thermostaten, noodzaklampen en zelfs uw vaak gebruikte draadloze toetsenbord en muis, deze batterijen. Deze apparaten verbruiken zo weinig elektriciteit dat het jaren zou duren om de terugverdientijd te bereiken als u oplaadbare batterijen gebruikte.

Hoe u een 9 Volt batterij oplader gebruikt

- Batterijen correct plaatsen. Zorg ervoor dat de "+" en "-" aansluitingen correct zijn uitgelijnd.
- Plaats de oplader van 9 volt batterij in het juiste elektrische stopcontact voor huishoudelijk gebruik, de rode led gaat branden voor correct opladen.

Hoe weet u of uw 9 Volt batterij oplader is opgeladen:

- De rode led op de 9 volt batterij oplader gaat branden wanneer de batterijen worden opgeladen en continu wordt opgeladen.
- Dit is een druppellader, het duurt ongeveer 12 uur om een ​​standaard oplaadbare batterij op te laden.
- De oplader geeft geen volledig opgeladen batterij aan, maar moet na 12 uur volledig zijn opgeladen.